TRÄNING

Ett inledande samtal så är vi igång!

VI ÄR IGÅNG

Träningsprogram och träningsplanering för gym, ute och hemma.

INLEDANDE SAMTAL

Vi börjar med ett inledande samtal på 15-30 minuter på telefon eller via fysiskt möte där vi fångar upp ditt mål med träningen.

FÖRSTA VECKORNA

Under de första veckorna får du 4 program som du varierar enligt din träningsplanering.

UPPFÖLJNING

Varje vecka stämmer vi av din träning och utveckling på mail eller genom chatten. Behöver vi justera och uppdatera så gör vid det.

Fördelar med att Träna med PT

Utifrån dina förutsättningar, din hälsa, din träning får jag dig att komma igång eller att ta nästa steg.


Vid första tillfället gör vi en funktionell rörelsegenomgång för att få en uppfattning om dina grundläggande fysiska förutsättningar.


Tillsammans sätter vi sen upp dina personliga mål. Jag hjälper och stödjer dig att uppnå dessa i en positiv anda. Motiverar, coachar och följer upp från gång till gång.


Du tränar med en PT som ser till att du utför alla rörelserna med rätt teknik och får dig att ta i det lilla extra som ger resultat.


Du har möjlighet att träna online på gym eller ute, själv eller med PT.

Träna UTE

Träning och rörelse ska vara både roligt och stärka kroppen för ett aktivt liv. Varför inte göra detta utomhus? Du får frisk luft och dagsljus på köpet. Här jobbar vi mycket med funktionella rörelser, sådana som du behöver i vardagen. Från gång till gång använder vi alla redskap som finns på ett gym (ej maskiner) för att stärka våra muskler, bli smidigare samt låta hjärtat jobba.

Träna hemma

Träning och rörelse ska vara både roligt och stärka kroppen för ett aktivt liv. Dock väljer många att prioritera bort träning pga allt som behöver hinnas med i vardagen.

Med hemträningsprogram kan du träna mer regelbundet! Du har inga ställtider till och från träningsanläggningar, inga tider att passa med gruppträningpass osv. Våra hemträningsprogram är anpassade för dig och din vardag. Det räcker att träna 20-30 minuter per dag med goda resultat och bättre välmående.

Träna på gym med ditt program

Träning och rörelse ska vara både roligt och stärka kroppen för ett aktivt liv. Många tränar på gym. Med ditt eget träningsprogram få du alla möjligheter att träna mot dina mål. Vare sig du är ny på gymmet eller vill bygga muskler. 

Allting tillgängligt i din app

Online har du alltid tillgång till dina måltids- och träningsscheman.

Via din kost- och träningsapp i mobilen eller via din dator.