KOST

Kost- och matscheman för dig. Varannan vecka får du en

2-veckors matsedel med balanserad kost anpassad för dina vardagar, helger och träningar.

Ett inledande mail så är vi igång!

INLEDANDE KONTAKT

Perioden börjar med att du får ett mail där du svarar på frågor kring ditt utgångsläge och mål. Vi stämmer bl.a. av ev. allergier, intoleranser och preferenser som du har avseende på mat. Avslutningsvis "handskakar" vi på målet och är redo för nästa steg.

KOSTUPPLÄGG

Efter den inledande avstämningen lägger jag upp ditt kostscheman. I dina färdiga matsedlar kommer all livsmedel att anges i vikt. Du slipper därmed räkna kalorier och kan istället fokusera på att äta rätt och god mat.

KOSTOPTIMERING

Jag tar fram kostupplägg som passar alla vare sig det är blandad kost, laktosfri, proteinreducerad, vegansk, vegetarisk eller glutenfri.


BALANSERAD KOST

Jag balanserar kosten åt dig genom att optimera fördelningen mellan protein, kolhydrater och fett så att du håller en jämn energinivå under dagen. Jag ser även till att ditt intag av vitaminer och mineraler är enligt rekommenderat dagligt intag.

RESULTAT

Balanserad kost för en balanserad vardag med familj, jobb, mat och träning. Rätt mängd mat, och rätt antal måltider på rätt tider på dygnet för bästa hälsa och prestation.

TILLGÄNGLIGT

Online har du tillgång till dina måltidsscheman

via din kost- och träningsapp i mobilen, surfplattan eller datorn.